Новини Юстиції Хмельниччини


Прес-центр 20 Липня 2018 р.

Відкриття Open Space у Хмельницькому!

Відкриття Open Space у Хмельницькому!

Сьогодні у Хмельницькому відбулося відкриття сьомого в Україні центру «Open Space» з реєстрації актів цивільного стану громадян.
На відкритті були присутні заступник Міністра юстиції України з питань державної реєстрації Олена Сукманова, начальник Управління державної реєстрації актів цивільного стану Міністерства юстиції України Ірина Дубиківська, голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий, начальник Головного територіального управління юстиції у місті Києві Станіслав Куценко, начальник юстиції Хмельниччини Віктор Худняк, заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко та керуючий справами Хмельницької міської ради Юлія Сабій.
«Open Space» є сервісом європейського зразка по наданню послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Відкриття цього центру - це стандарт, який передбачає швидкість, відсутність бюрократії і комфорт для кожного громадянина. У цьому відкритому офісі відсутні можливості для створення перепон у видачі документів.
Олена Валеріївна перевірила роботу сервісу та побажала, щоб з такою якістю громадяни отримували необхідні послуги на найвищому рівні!